Archive for March, 2010

Gulf Photo Plus Video

The gulf photo plus 2010 shoot-out from gulf photo plus on Vimeo.

For ikke alt for lang tid siden…

… blev Gulf Photo Plus afholdt i Dubai. David Hobby (Mr. Strobist) bloggede om det, og hans beskrivelse gav indtrykket af en fantastisk stemning; nu har de frigivet den officielle video fra “The Live Shootout” der blev afholdt, på scenen, live(duh!) mellem David Hobby, Zack “One-light” Arias og den ca. 5 årige up-and-newcommer, Joey Lawrence (You might have seen him in such features as “Joey L, behind the scenes” and “Sessions with Joey L” – og hvis du stadig ikke ved hvem han er, så tænk på filmen “Twilight” og spørg dig selv, hvem der skød filmplakaten til den som 18årig) – det hele kommenteret af Mr. McNally himself. Der var altså lagt i ovnen til en god omgang fast paced sjov – ud over Joey, der selvfølgelig i vanlig casual, fed stil skulle markere sig må man sige at David Hobby skiller sig ud som en fantastisk talentfuld, professionel og sjov fotograf med masser af overskud til bare at give den gas…

Check video’en… Jeg vil også til Dubai næste år :)


We don’t need no stinkin’ sun

Hvem siger en teknik reklame skal være tør og kedelig?

…Og hvem har brug for solen med en 330cm reflektor og 12800ws ?!? Som en meget rig, gammel mand så fornuftigt en gang sagde: “Since the dawn of time, Man has longed to destroy the sun. I shall do the next best thing, block it out.”

Imponerende grej – når jeg engang bliver stor, sååeehh…. :-)


Counting down… 10, 9, 8, 7, 6, CS5 !

Så er Adobe drengene på banen igen..

..og har startet deres countdown til Creative Suite 5. Der er lidt guf at hente på deres countdown-side – især “Content Aware Fill” bliver spændende. Og kommer til at vække en masse diskussioner, som vanligt, om hvad der er etisk forsvarligt og al det bla bla der… Jeg har selv en blogpost i skuffen, der kommer til at berøre dét emne ;-)

Jeg glæder mig ihvertfald til at se mere til CS5 :)


Sneak preview:Et sort hul

Der er et band, der i følge Youtube vinder mere og mere kult status – nemlig 8Ball. Midt 2009 debuterede de med en video, der præsenterede opskriften på et hit: Et fængende beat, en velproduceret lyd (med masser af auto-tune ;-) og en god portion humor i form af en tekst der måske ikke helt er så stueren som mange kunne ønske ;-) Jeg snakker selvfølgelig om “Klunker”, og hvis du ikke har set den endnu (og ellers ikke er for sart) er den et kig værd: Klunker på YouTube
De her drenge, der ikke kan høres på nogle af de landsdækkende radio kanaler pga. sarte programchefer, har forstået hvor powerful viral marketing er. (more…)


Pas På – Der skydes!

selfportrait.png ..Endnu er fotoblog er på vej!

En kort introduktion er vel på sin plads. Mit navn er Rune – pænt goddag :-) Jeg er freelance fotograf, fra Humlebæk (Sådan ca. meget langt fra det hele, på nær lige Helsingør måske) og har nu besluttet at der skal være tid til en (ordentlig) Blog.

Blog’en vil ikke blive begrænset til noget specifikt, andet end at det meste her vil helt sikkert være fotorelateret i et eller andet omfang. Jeg vil bestræbe mig på at skrive lidt om de forskellige opgaver jeg laver, lidt om fotografi generelt og mon ikke der falder et link eller to af, når jeg falder over noget jeg syntes er spændende, nyt, smukt, outrageous, anderledes eller bare fordi jeg har lyst.

Anyways – jeg har lidt gamle blog posts der skal importeres og redigeres til det nye format her – så der kommer helt sikkert snart noget spændende :-)

Cheers!
/Rune