Archive for June, 2011

Mere Video – YesPeople Events

I slutningen af Maj måned blev jeg hyret til at dække et live-event. Det var event firmaet YesPeople der havde arrangeret en Poker galla for Teleworks. De forstår at lave et event med tryk på – og der manglede ingenting; heller ikke video dækning ;-)

Det var en lidt uvant situation for mig at skulle dække en sådan fest; og så alligevel ikke. Jeg har dækket events nok efterhånden som still-fotograf til at vide hvad der skal holdes øje med, hvilke billeder der bare skal i kassen for at ramme den rigtige stemning og så ellers være klar på aftrækkeren når al det uventede sker ;-)
Det var samtidig en god ild-dåb til mit nye Canon XF100 HD cam; et værktøj jeg er blevet sindsvagt glad for i studiet – men som så også viste sig at fungere fantastisk i “Real time” situationer!

Ovenstående video er den komplette, og lange, sekvens der blev sendt til kunden. Herunder følger en kortere, mere tight klippet version uden så meget “personligt” materiale i, der blev leveret til YesPeople selv for deres egen promovering skyld.


Sommer-sommer-sommercrush!

Så er der nyt fra 8Ball / BAM!BAM!BAM!BAM! crewet – deres bud på et sommerhit; og samtidig et mere seriøst udspil til en popsang… Den har potentiale hvis du spørger mig ;-)

Video’en er bikset sammen af yours truly. Med et ønske fra drengene om at blande deres ferie-footage med lidt sangscener / historie frygtede jeg det ville blive en mærkelig blanding af HQ video og iPhone optagelser. Det blev det også, men jeg syntes jeg kom frem til en elegant løsning til at vise deres feriefootage – så det er lidt nemmere for seeren at skille skidt fra kanel ;-) Resten af materialet, er skudt enten i studiet heroppe eller on location, som f.eks. bar scenerne (med venlig support fra Miami Club Ribe). Der er også en del footage fra deres live koncerter på diverse spillesteder samt DHB hvor de rockede teltet for et par uger siden.


Busy busy little bee

Nåh, det er lang tid siden der har været opdatering her… Det er ikke fordi jeg er doven, men fordi jeg har haft travlt! Der har været en masse arbejde med at komme på plads i de nye studie lokaler (Se videoen ovenfor ;-), en masse arbejde med dét det handler om; nemlig Foto (og video!) – både “gamle” kunder og de nye kunder jeg har kunne tiltrække, nu da jeg er i stand til at løfte endnu større opgaver. F.eks. havde det været umuligt at løfte en kunde som Nordsjællands Service Udlejning (www.nsu.dk) i de tidligere lokaler. Jeg har leveret alt deres billede materiale til deres nye webshop – og jeg skal love for at det nye studie’s 200m2 blev udnyttet max, da der skulle findes plads til alle deres borde, stole, flagstænger og bardiske ;-)

Der er også lagt en del timer i den nye hjemmeside – www.pika.dk – et projekt der også har haltet en smule, men med vilje blev skubbet til efter jeg var på plads i det nye studie… kig gerne forbi siden ;-)

Derudover er der kommet en del flere video opgaver ind – noget der også trækker tænder ud når det kommer til tidsforbrug… Det er blevet til et par produktvideoer, der stadig er under udarbejdelse – men du kan se lidt “Work-in-progress” her:


og her:

De er slet ikke færdige endnu dog ;-)

Det er også blevet til endnu en 8Ball video og lidt Event video-dækning… hold øje her på siden for at se mere ;-)