Gulf Photo Plus Video

The gulf photo plus 2010 shoot-out from gulf photo plus on Vimeo.

For ikke alt for lang tid siden…

… blev Gulf Photo Plus afholdt i Dubai. David Hobby (Mr. Strobist) bloggede om det, og hans beskrivelse gav indtrykket af en fantastisk stemning; nu har de frigivet den officielle video fra “The Live Shootout” der blev afholdt, på scenen, live(duh!) mellem David Hobby, Zack “One-light” Arias og den ca. 5 årige up-and-newcommer, Joey Lawrence (You might have seen him in such features as “Joey L, behind the scenes” and “Sessions with Joey L” – og hvis du stadig ikke ved hvem han er, så tænk på filmen “Twilight” og spørg dig selv, hvem der skød filmplakaten til den som 18årig) – det hele kommenteret af Mr. McNally himself. Der var altså lagt i ovnen til en god omgang fast paced sjov – ud over Joey, der selvfølgelig i vanlig casual, fed stil skulle markere sig må man sige at David Hobby skiller sig ud som en fantastisk talentfuld, professionel og sjov fotograf med masser af overskud til bare at give den gas…

Check video’en… Jeg vil også til Dubai næste år :)

Reply