Chase Jarvis Announces creativeLIVE

Så er Chase Jarvis på banen igen…

… som altid sprængfyldt med energi og gode idéer. Hans seneste brainchild er creativeLIVE.com (Lyder det ikke lidt som en adresse på Creative Labs gamle website for deres Live! serie? :p). Konceptet er simpelt, han har fået fingrene i en masse instruktører i kreative fag. Altså ikke kun fotografering, men også photoshop, maling, programmering whatever – og vi snakker store navne! Dealen er således: Det er gratis! Hvis altså du kan nå at fange Live udsendelsen (hvilket kan være lidt svært for os der U.S.Timezone handicappede :p). Hvis ikke du når at fange en Live webcast, eller vil gense den, eller finder den i arkivet kan du mod et mindre beløb, downloade den online. Dét er betalingsmodellen – altså, live streaming er gratis – efterfølgende download koster. Ikke dårligt. Hvad det kommer til at koste præcist, og om betaling bliver muligt for os i DK melder historien ikke noget om endnu – men spændende lyder det!

Check det ud her: www.creativelive.com

Reply