Pas På – Der skydes!

selfportrait.png ..Endnu er fotoblog er på vej!

En kort introduktion er vel på sin plads. Mit navn er Rune – pænt goddag :-) Jeg er freelance fotograf, fra Humlebæk (Sådan ca. meget langt fra det hele, på nær lige Helsingør måske) og har nu besluttet at der skal være tid til en (ordentlig) Blog.

Blog’en vil ikke blive begrænset til noget specifikt, andet end at det meste her vil helt sikkert være fotorelateret i et eller andet omfang. Jeg vil bestræbe mig på at skrive lidt om de forskellige opgaver jeg laver, lidt om fotografi generelt og mon ikke der falder et link eller to af, når jeg falder over noget jeg syntes er spændende, nyt, smukt, outrageous, anderledes eller bare fordi jeg har lyst.

Anyways – jeg har lidt gamle blog posts der skal importeres og redigeres til det nye format her – så der kommer helt sikkert snart noget spændende :-)

Cheers!
/Rune

2 Responses Subscribe to comments


 1. Kennett Krebs

  Hej Rune –

  Tak for snakken og hjælpen med stativet.

  Kennett

  Feb 24, 2011 @ 15:55


 2. admin

  Jamen, velbekommen da – og god fornøjelse!

  /Rune

  Feb 24, 2011 @ 16:27

Reply