PhotoShop Disasters

Hvis man keder sig, er PhotoShop Disasters altid et besøg værd. Der er altid god sjov at hente og masser af inspiration.. eller; måske ikke så meget inspiration igen ;-)

Kort fortalt, er det en blog der hvor folk kan sende billeder ind, de mener er kikset i Photoshop på den ene eller den anden måde.. Der er alt fra “Lorem Ipsum” tekster, der ikke er blevet rettet inden en 20 meter stor plakat er gået i trykken, til kvinder, hvor det alt for tynde ideal er taget lige et skridt for langt som her, hvor også hele det stakkels pigebarns fysik har været en tur i centrifugen:

Klik for at se artiklen

Klik for at se hele artiklen i nyt vindue

Personligt, bruger jeg det ivrigt, om ikke andet for at grine lidt, men også som en god træning for øjet som fotograf. Istedet for at læse teksten, er det en god øvelse at vurdere billedet uden at du ved præcist hvad der er galt og så prøve at spotte det selv. Nogle er åbenlyse, nogle knap så åbenlyse – men vi har alle prøvet at sidde så længe med et billede og arbejde i detaljer, at man kan glippe de helt store fejl fuldstændigt. (Det er så derfor det altid er en god idé at have een eller flere reviewers på sit arbejde ;-) – men måske lidt træning kan hjælpe, så kig løs – se hvor mange du kan spotte uden at læse teksterne til – og ellers få dig et godt grin ;-)

Reply