Busy busy little bee

Nåh, det er lang tid siden der har været opdatering her… Det er ikke fordi jeg er doven, men fordi jeg har haft travlt! Der har været en masse arbejde med at komme på plads i de nye studie lokaler (Se videoen ovenfor ;-), en masse arbejde med dét det handler om; nemlig Foto (og video!) – både “gamle” kunder og de nye kunder jeg har kunne tiltrække, nu da jeg er i stand til at løfte endnu større opgaver. F.eks. havde det været umuligt at løfte en kunde som Nordsjællands Service Udlejning (www.nsu.dk) i de tidligere lokaler. Jeg har leveret alt deres billede materiale til deres nye webshop – og jeg skal love for at det nye studie’s 200m2 blev udnyttet max, da der skulle findes plads til alle deres borde, stole, flagstænger og bardiske ;-)

Der er også lagt en del timer i den nye hjemmeside – www.pika.dk – et projekt der også har haltet en smule, men med vilje blev skubbet til efter jeg var på plads i det nye studie… kig gerne forbi siden ;-)

Derudover er der kommet en del flere video opgaver ind – noget der også trækker tænder ud når det kommer til tidsforbrug… Det er blevet til et par produktvideoer, der stadig er under udarbejdelse – men du kan se lidt “Work-in-progress” her:


og her:

De er slet ikke færdige endnu dog ;-)

Det er også blevet til endnu en 8Ball video og lidt Event video-dækning… hold øje her på siden for at se mere ;-)

Reply