Sommer-sommer-sommercrush!

Så er der nyt fra 8Ball / BAM!BAM!BAM!BAM! crewet – deres bud på et sommerhit; og samtidig et mere seriøst udspil til en popsang… Den har potentiale hvis du spørger mig ;-)

Video’en er bikset sammen af yours truly. Med et ønske fra drengene om at blande deres ferie-footage med lidt sangscener / historie frygtede jeg det ville blive en mærkelig blanding af HQ video og iPhone optagelser. Det blev det også, men jeg syntes jeg kom frem til en elegant løsning til at vise deres feriefootage – så det er lidt nemmere for seeren at skille skidt fra kanel ;-) Resten af materialet, er skudt enten i studiet heroppe eller on location, som f.eks. bar scenerne (med venlig support fra Miami Club Ribe). Der er også en del footage fra deres live koncerter på diverse spillesteder samt DHB hvor de rockede teltet for et par uger siden.

Reply