Big bucks ?

Når reklamegutterne laver lidt grin med sig selv…

.. kan der komme en masse spas ud af dét. Den nyeste Nissan reklame kører på det faktum at en bilreklame normalt koster ca. det samme som et lille parcelhus i Danmark at producere. Og det ér dyrt – alt skal være super polished, sharp og fejlfrit… kombineret med lækre kameravinkler der kræver sin fotograf og ikke mindst dyrt grej som kraner, helikoptere og lignende – så er det svært at holde omkostningerne nede :)

Men hvad nu hvis man vender den lidt, og gør som de her gutter – så får du en bilreklame der helt sikkert bliver husket bedre end den sædvanlige bil der hopper igennem et urban environment, eller igennem de øjensynligt uendeligt store og fantastiske landskaber i det skotske højland..

Se behind the Scenes her:

One Response Subscribe to comments


  1. Jim K

    Outstanding captures

    Apr 06, 2010 @ 21:25

Reply