Mere Video – YesPeople Events

I slutningen af Maj måned blev jeg hyret til at dække et live-event. Det var event firmaet YesPeople der havde arrangeret en Poker galla for Teleworks. De forstår at lave et event med tryk på – og der manglede ingenting; heller ikke video dækning ;-)

Det var en lidt uvant situation for mig at skulle dække en sådan fest; og så alligevel ikke. Jeg har dækket events nok efterhånden som still-fotograf til at vide hvad der skal holdes øje med, hvilke billeder der bare skal i kassen for at ramme den rigtige stemning og så ellers være klar på aftrækkeren når al det uventede sker ;-)
Det var samtidig en god ild-dåb til mit nye Canon XF100 HD cam; et værktøj jeg er blevet sindsvagt glad for i studiet – men som så også viste sig at fungere fantastisk i “Real time” situationer!

Ovenstående video er den komplette, og lange, sekvens der blev sendt til kunden. Herunder følger en kortere, mere tight klippet version uden så meget “personligt” materiale i, der blev leveret til YesPeople selv for deres egen promovering skyld.

Reply