Her er et udpluk af de kunder jeg har arbejdet/arbejder med:	
	
	- Alux A/S
	- IBM Danmark	
	- Scandlines A/S	
	- Porcelight Aps
	- Tidens Kvinder
	- Nordsjællands Service Udlejning A/S
	- Sønderskov Aps
	- Akvariefisk.dk
	- Perleplus
	- Mycomfort Aps
	- 8Ball
	- MissAskepot TM
	- CBA Optik A/S
	- Stamina Productions
	- Biobim
	- BMXFactor
	- SoftBox A/S
	- ChaoCPH
	- YesPeople events
	- Brevisco
	- Luksuslamper.dk
		
		
"PikaFoto har lært os hvorledes vi bedst synliggør virksomhedens produkter og værdier over for vore kunder og samarbejdspartnere. Ved valg af PikaFoto fik vi ikke blot en fotograf. Vi fik også en sparringspartner med stor teknisk- og kommerciel indsigt. Denne unikke kombination af færdigheder, gjorde, at vi fik selv de mest komplicerede produktbudskaber formidlet klart og tydeligt til vore kunder.
Et billede siger mere end 1000 ord.............."

-Thorkil S. Hansen, BREVISCO
"Runes yderst professionelle tilgang til mange forskelligartede opgaver, har altid været præget af stor kreativitet, flexibilitet og ikke mindst engagement,som har gjort resultaterne helt unikke. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Rune."

- Rikke Grynderup, IBM Forum Copenhagen, Manager
"Vi stødte første gang på Rune fra Pika Foto- & Medieservice primo 2011 i forbindelse med en større fotoopgave for vores lampeserie Porcelight. Rune løftede i den grad opgaven til UG og vi har siden brugt Rune til alt stort såvel som småt der kræver fototeknisk viden. Rune har en professionel indgangsvinkel til tingene, er konstruktivt lyttende og giver god sparring på de ønsker vi har fremsat. Vi kan fra Porcelight kun anbefale Pika Foto- & Medieservice. "

- Chris Høiriis, Porcelight.
"I en verden med stor konkurrence, er det vigtigt at kunne fremvise sine produkter på den helt korrekte måde. Ingen tvivl om at den professionelle indgangsvinkel og kreativitet med de opgaver vi har stillet Rune, har været årsagen til at vi gang på gang vender tilbage.

En helt igennem fantastisk oplevelse at arbejde med Pika Foto og medieservice - derfor vores klare og varme anbefalinger."

- Sport Nordic